ADEPȚII USR-ului umblă cu minciuni ordinare la adresa românilor patrioți!

ADEPȚII USR-ului umblă cu minciuni ordinare la adresa românilor patrioți!
 
Zilele acestea am asistat la un nou atac asupra integrității naționale coordonat de elemente extremiste etnice maghiare, dar și USR-iste, la care s-au raliat și fanatici, susținători extremiști  ai celor două formațiuni politice.
Unii din aceștia au acționat la fața locului, alții în mediul online.
 
În această postare vreau să scriu mai mult despre extremiștii susținători ai USR.
 
În opinia mea mea USR trece încet, încet de la statutul de formațiune politică la un statut nespecificat și nerecunoscut public dar cu orientare fanatică extremistă de genul unor practici care se regăsesc prin religii orientale în care adepții ascultă necondiționat de lideri și execută tot ce li se spune sau în acord cu opțiunile liderilor, fie că este legal sau nu, fie că este antistatal sau nu, nedându-se înapoi de la nicio minciună și chiar agresare verbală sau fizică față de cei care le devoalează acțiunile și prezintă adevărul în privința lor.
 
Extremiștii de la USR nu au valori familiale. Nu au valori în privința unității și integrității naționale. Nu au valori legate de patriotism ci afișează doar o fațadă a unui patriotism, ușor de dovedit ca fiind falsă.
Ei urăsc aceste valori.
 
Mă uitam la minciunile promovate zilele acestea de unii lideri extremiști de la USR, precum că românii provoacă scandal la Cimitirul din Valea Uzului, că românii nu sunt toleranți, că românii au rupt și călcat pe crucile etnicilor maghiari îngropați în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului.
 
Minciuni sfruntate pe față, minciuni rostogolite inclusiv în mediul online si media de adepții extremiști fanatici de la USR și alții care nu iubesc absolut deloc poporul român și țara noastră, România în actuala formă de organizare constituțională.
 
De exemplu adepții extremiști fanatici ai USR prezintă un cetățean român urcat pe o cruce cu un steag românesc ca și cum acel cetățean ar profana acea cruce. Am încercat să le explic, dar m-am ales numai cu jigniri din partea extremiștilor de la USR.
 
În primul rând acea cruce nu este o cruce „etnică maghiară” ci o „cruce românească”, de dimensiuni mai mari, iar cel care s-a urcat pe ea a făcut-o ca mijloc de exprimare a bucuriei că își poate exercita dreptul constituțional la liberă asociere si exercitare a unui drept constituțional, la o activitate publică organizată de Primăria localității de care aparține teritorial cimitirul.
 
Nu există proba video a unor cruci rupte de către cetățenii români care au restabilit ordinea de drept în vederea exercitării drepturilor constituționale, dar există proba video a împiedicării unor drepturi constituționale de către etnici maghiari și de către jandarmi care și-au încălcat legea de organizare și funcționare, cetățenii români prezenți constatând aceste lucruri prin propriile simțuri, fapt pentru care au scandat la unison: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”
 
Acest gest al exprimării bucuriei de a flutura un steag pe o cruce mare ca simbol al entuziasmului nu reprezintă și nu întrunește elementele constituitive ale vreunei fapte penale și nu se poate motiva că s-a profanat vreo cruce etnică maghiară atât timp cât această cruce este „folosită” ca mijloc de desfășurare a slujbelor cetățenilor români și nu ale celor de etnie maghiară, niciun român prezent acolo neconsiderând că acel gest a fost unul profanator, ci a fost apreciat ca un gest al bucuriei, oamenii exprimându-se în acest sens prin urale.
 
 
În privința ruperii porților de acces în cimitir …aceste porți nu sunt porți etnice maghiare.
 
Cei care le-au rupt nu au făcut-o cu intenția de a distruge un bun aparținând statului ca mijloc de încălcare a unei reguli de convețuire socială legală și unanim acceptată ci cu scopul promovării și exercitării unui drept constituțional având în vedere că un grup de etnici maghiari blocaseră accesul în Cimitirul acesta internațional și drepturile constituționale ale unor cetățeni români care se aflau acolo în vederea exercitării unui drept constituțional cu ocazia unei activități publice a Primăriei locale nu putea fi exercitat.
 
În lipsa altei posibilități de exercitare a drepturilor constituționale și a faptului că în mod ilegal un grup etnic maghiar a încercat să suprime drepturi constituționale blocând accesul, inclusiv prin legare cu un lanț etc a porților de acces, ca și cum ar reprezenta o autoritate publică a statului român, grupul etnic neavând niciun drept în acest sens, cetățenii români prezenți au restabilit ordinea de drept în vederea exercitării drepturilor constituționale de a avea acces în cimitirul internațional.
 
Regretabil nu este comportamentul cetățenilor români care restabilesc ordinea de drept ci comportamentul etnicilor maghiari care își arogă calități și desfășoară acțiuni subversive de împiedicare a drepturilor cetățenești constituționale.
 
JANDARMERIA a încercat să împiedice exercitarea drepturilor constituționale ale cetățenilor români veniți să își exercite drepturile constituționale cu ocazia unui eveniment public organizat de Primăria Locală la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului pentru a cinsti memoria tuturor ostașilor din Cimitirul de la Valea Uzului.
 
Evenimentul din Valea Uzului reprezintă încă o tentativă de atac asupra integrității și unității naționale, susținută nu numai de anumiți etnici extremiști maghiari, dar mai nou și de extremiști fanatici de la USR care mint în mediul online și dezinformează opinia publică, exact cum a procedat propaganda extremistă maghiară în anii 1990 când deși etnici maghiar l-au agresat pe românul Mihăilă Cofar acești crezând că nu se află adevărata identitate a celui agresat l-au prezentat opiniei publice ca fiind un etnic maghiar bătut de români, mințind cu o nerușinare de nedescris.
 
De precizat că domnul Mihăilă Cofar a rămas cu grave probleme de sănătate de pe urma agresiunii extremiștilor maghiari și își duce traiul cu greutate de pe o zi pe alta în timp ce agresorii lui sunt bine mersi.
 
Revenind la evenimentele de la Valea Uzului doresc să vă mai spun ceva. Gândiți-vă că sunteți plecat pentru o vreme, departe de casa părintească, dar reveniți într-o zi acasă cu ocazia unei zile importante.
În jurul casei constatați că niște persoane necunoscute v-au pus un lanț pe poartă și nu vă lasă să vă apropiați de casă, spunându-vă că le aparține lor acel loc.
Mai mult în zonă sunt și niște jandarmi care îi susțin pe cei care v-au legat cu lanțul poarta de la casa părintească și vă interzic și ei să intrați în curtea casei părintești.
 
Încercați să le spuneți cine sunteți dar niciunii nu vă ascultă.
Prezentați și dovezi scrise de la Primărie, alături de reprezentanții acelei instituții. Și nimic. Sunt și mai înverșunați să nu vă lase să intrați, și ei, și jandarmii.
 
Eu cred că în primă fază oricui ar păți așa nu i-ar veni să creadă și s-ar întreba dacă este real ce se petrece. Apoi veți încerca să discutați rațional dar vă dați seama că nu se poate și pentru că știți că această casă se numește România și că România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil, precum și faptul că în România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie, iar legea nu este respectată nici de acel grup, nici de jandarmi, vă luați înapoi casa părintească pentru că așa este corect.
 
Ungaria nu o dată a avut pretenții teritoriale asupra României în istorie, iar românii nu o dată au ajuns în Ungaria. Etnicii maghiari nu o dată în istorie s-au purtat violent, agresiv și urât cu populația țării noastre, ci în mod repetat de-a lungul istoriei, iar poporul român, atunci când jandarmii și extremiștii susțin încălcarea drepturilor constituționale în detrimentul populației oneste a țării are tot dreptul cetățenesc să restabilească ordinea de drept, ca act de exercitare a drepturilor  acestora.
 
Analizând cu maximă atenție tendințele USR, ale membrilor extremiști fanatici din cadrul acestei formațiuni politice, faptul că se ocupă cu răspândirea de minciuni la adresa unor români cinstiți, precum și faptul că membrii și simpatizanții acestei formațiuni politice sunt atât de creduli și promovează ura și minciuna răspândite de anumiți lideri și formatori de opinie din cadrul acestei formațiuni politice, unii chiar violența verbală și agresiunile fizice, ba chiar susțin acțiunile extremiste ale unor etnici maghiari, încercând să îi prezinte ca victime, când de fapt extremiștii maghiari unii din ei sunt infractori de drept comun care tâlhăresc la propriu cetățenii, deposedându-i prin violență de telefoanele mobile, nu denotă decât faptul că s-au abătut de la valorile constituționale și că se constituie ca un grup social-politic extremist, dacă liderii USR nu se dezic de minciunile sfruntate vehiculate în ultima perioadă la adresa românilor pe care unii de la USR îi prezintă în fel și chip, chiar dacă pierd capital electoral.
 
Statul de drept se întemeiază pe valorile democrației.
Societatea Civilă are dreptul de a interveni și apăra valorile democrației și identitare românești, de a pune stavilă extremismului etnic și politic, chiar dacă formațiunea politică se numește USR, PSD sau ar avea oricare alt nume.
 
– Un OM al Societății Civile, Rusu Jenică
 
Video 1. „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”  https://www.facebook.com/floringeorgeghi/posts/2209099789165988?__tn__=C-R
 
Video 2: Deschiderea porților închise ilegal de membrii unui grup etnic maghiar https://www.facebook.com/floringeorgeghi/posts/2209018085840825?__tn__=C-R
 
Video 3: Exercitarea drepturilor constituționale la un eveniment organizat de Primăria locală s-a încadrat în limitele constituționale. Sunt fotografii care atestă aprinderea lumânărilor la toate crucile de acolo indiferent de apartenență etnică, neexistând profanări.   https://www.facebook.com/314121698626112/videos/2754942354577631/?v=2754942354577631   
Video 4 Evenimentul s-a desfășurat în prezența autorităților administrative https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/2150220935031822/  
Video 5 Românii intrând pe poarta cimitirului în vederea exercitării drepturilor constituționale  https://www.facebook.com/simionescu.costel.71/videos/823529724748839/ 
Comentarii Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*