AZI MĂ VOI LEGA DE BALUSTRADA DE ACCES ÎN PREFECTURĂ!

ZI MĂ VOI LEGA DE BALUSTRADA DE ACCES ÎN PREFECTURĂ!

Azi voi recurge la măsura extremă de a mă lega de balustrada de la scările de acces în Prefectură cu funia adevărului urmând a fi descarcerat probabil doar de cei de la Festivalul Umorului și încarcerat de unul care nu are umor ci doar tărâțe în capul de CP-ist. în timp ce cei de SJPI Vaslui mai scriu nuvele fără ca cineva sa înțeleagă ceva în afara lor cu o minte spălată de aburii prostiei și incompetentei profesionale la cel mai ridicat grad de bautură fermentată ale tenebrelor lor vieți, așteptând ca purtătorul de cuvânt al lui Somnorilă să îmi mai scrie câteva cugetări despre cum rămân ei fără bani la Primărie tot făcând proiecte pompoase pentru cei fără dizabilități.

Există totuși o mână de persoane care au nevoie de rampe de nivel cu strada pentru a traversa străzile în condiții cât mai ușoare pe la trecerile de pietoni în Vaslui ca să ajungă și ele normal până în zona Festivalul Umorului unde nici nu visează să între la vreun spectacol întrucât Buzatu nu s-a gândit la ele de a scoate la vânzare și un anumit număr de bilete pentru persoanele cu dizabilități dar măcar să mai stea când e vreme frumoasă în zona Parcurilor Centrale și ale zonelor de agrement din orasul Vaslui.

Dacă vreo persoană nominalizată fără nume și „pronume” se resimte… hai la Festivalul Umorului sau citește ceva despre Constantin Tănase ca să intelegi că ironia era mijlocul, demersul cetățenesc de sancționare și îndreptare a prostiei, ipocriziei, abuzurilor și a oricărei nedreptăți din partea unora asupra altora.

Închei cu o „samă de cuvinte” de la finalul unei Conferințe de ieri susținută la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui pentru care aș face și un pariu deși nu îmi stă în caracter asemenea modalități de întărire a unui adevăr, întrucât viata mea este „guvernată” de principii și nu de hazard sau incompetenți numiți pentru a modifica legile bunului simț, că nimeni din cei nominalizați aici nu a vizionat-o complet, cuvinte spuse de actorul și omul de cultură Constantin Chiriac:

„În primul rând trebuie gândit următorul lucru, că niciodată în istoria lumii, dictatorii, toți cei care au oprimat nu s-au temut de lacrimile unui popor, s-au temut de râsul lor, de asta avem nevoie de râs, de asta Festivalul „Constantin Tănase” trebuie să existe, de asta românii au nevoie de râs, de asta e nevoie, de umorul cazon, pentru că peste tot sunt oameni obtuzi, oameni care nu se tem decât de râsul lor, nu de jalbele care se fac.”

In concluzie… Oftați, furați, comiteți ilegalități făceți-vă imagine, mințiți dar mai gândiți-vă și la cei cu dizabilități ca nu sunt anexe izolate ale vieții ci ființe umane, iubite cu mari sacrificii de cei pe care îi iubesc și îi au în îngrijire ca pe ochii lor din cap, prețuindu-i ca pe propriul suflet. mai ales că uneori nu poți sa nu te gândești dacă nu cumva vina unei boli ce va fi dusă pe tot timpul vieții le aparține și chiar când ei cei care ii au în îngrijire nu vor mai fi și cine știe ce va mai fi.”

Bucurati-i făcându-le un bine căci nu se știe dacă nu cumva acesta este testul care va cântări în balanța eternității voastre, de a fi în chinuri sau în fericire.

– Un OM al Societății Civile, Rusu Jenică

P. S Domnule prefect Eduard Popica sunt cauze în lumea aceasta pentru care se merită gloria sau să trăiți în virtutea umbrei lui Buzatu și al lui Vasile Pavăl sau a altora care își mai arogă numirea dumneavoastră.

. Unele cauze sunt mari, altele mici dar toate cu aceeași valoare… Prezentați strigătul de ajutor al Roxanei și Mariei, persoane cu dizabilități și care au inițiat petiția cea mai de bun simt dar și cea mai nebăgată în seamă din istoria Vasluiului.

Comentarii Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*