Contact și donații

ÎMPREUNĂ REUȘIM!

IMPLICAREA TA CONTEAZĂ ENORM. 


DONAȚII. CITEȘTE TOT CU ATENȚIE

Pentru a ne desfășura activitatea  avem nevoie de ajutorul tău.

Conform Statutului   ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI  poate primi donaţii de bunuri mobile şi imobile, sume de bani în lei şi în valută, din ţară sau din străinătate de la orice persoană fizică sau juridică ce urmăreşte un scop non-profit; sprijin material și financiar cu  scop non-profit  acordat de organizații, instituții, asociații sau fundații, naționale sau internaționale ori de la instituții care aparțin sau nu Uniunii Europene;


Poți  fi susținătorul nostru în următoarele modalități:

  1.  DONATOR FIDEL DIRECT ÎN CONTURILE ASOCIAȚIEI

Periodic și constant donează în conturile scrise mai jos, în lei sau euro, o sumă de bani prin care noi să putem realiza  creații videografice  minunate.  Cu cât sunt mai mulți bani donați cu atât putem face lucruri mai bune, mai multe  și mai frumoase. Orice susținere contează.

Conturi:

EUR        RO11RNCB0503157180210002

RON       RO38RNCB0503157180210001    

Codul SWIFT BCR: RNCBROBU

Conturile sunt deschise la Banca Comercială Română – Filiala Podul Înalt Vaslui, Strada Traian bl. 234, sc. A, parter, județul Vaslui.

Vă rugăm ca atunci când depuneți banii în cont să scrieți: DONAȚII  PENTRU ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI și adresa dumneavoastră de mail sau anunțați-ne printr-unul din mijloacele descrise mai jos. Ținem să vă mulțumim. Adrese mail de contact:  rusu_jenica2000@yahoo.com  sau    asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com    Facebook: Rusu Jenică sau TvDumesti


  2. SPONSORIZARE DIN PARTEA UNEI FIRME A 0.5% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat.

Când vă hotărâți să ne sponsorizați contactați-ne pe mail   rusu_jenica2000@yahoo.com  sau    asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com   scrieți-ne de intenția dumneavoastră și ulterior vă vom contacta.  Noi vom încheia cu dumneavoastră un contract de sponsorizare a activității ASOCIAŢIEI SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI .

Legea  32/1994 privind sponsorizarea prevede că persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiează de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, iar potrivit Codului Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări îşi scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:
a) 0.5% din cifra de afaceri;
b) 20% din impozitul pe profit datorat.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, daca se încadrează în limitele legii şi dacă se face până la sfârşitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.


3.  DIRECȚIONAREA A 2 % DIN IMPOZITUL PE PROFIT DIN PARTEA  FIRMEI

Anual, până la data de 25 mai, puteți redirecționa 2% din impozitul pe venit plătit de către dvs. în anul anterior către asociația noastră. Nu pierdeți nimic, banii fiind deja în conturile statului român, așa că ne ajutați pe noi cei care realizăm filmări frumoase pentru dumneavoastră.

Pasul 1. Descărcați declarația D230

Pasul 2. Completați datele personale 
Atenție că nu trebuie specificată suma. Ea va fi calculată de către organul fiscal.

Denumire entitate nonprofit:  ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI
Cod de identificare fiscală a entității nonprofit:   38571586
Cont bancar (IBAN):  RO38RNCB0503157180210001    (RON) BCR

Pasul 3. Depuneți declarația la ANAF:
– în persoană, caz în care e util să aveți cu dvs o copie pe care ANAF să aplice stampila de primire
– fie prin poștă sub forma unei scrisori
Pasul 4. Opțional
Transmiteți o dovadă a depunerii formularului pe care să ni-l trimiteți scanat/fotografiat  printr-unul din mijloacele de comunicare descris mai jos. Ținem să vă mulțumim. Adrese mail de contact:  rusu_jenica2000@yahoo.com  sau    asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com    Facebook: Rusu Jenică sau TvDumesti

       

           4. 4. DIRECȚIONAREA A 2% IMPOZITUL PE VENIT din partea oricărui angajat.

Dacă esti persoană fizică autorizată sau ai venituri din alte surse decat cele salariale poți direcționa astfel 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini proiectele noastre fără a exista nicio modificare în bugetul tău.

  • descarcă formularul 200 de AICI, completează-l și depune-l la Administrația fiscală de care aparții.

Datele noastre de identificare:

Denumire entitate nonprofit:  ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI
Cod de identificare fiscală a entității nonprofit:   38571586
Cont bancar (IBAN):  RO38RNCB0503157180210001    (RON)  BCR

Transmiteți o dovadă a depunerii formularului pe care să ni-l trimiteți scanat/fotografiat  printr-unul din mijloacele de comunicare descris mai jos. Ținem să vă mulțumim. Adrese mail de contact:  rusu_jenica2000@yahoo.com  sau    asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com    Facebook: Rusu Jenică sau TvDumesti


 

DORINȚA NOASTRĂ ESTE SĂ ÎNFIINȚĂM O TELEVIZIUNE

care să poată filma toate evenimentele de interes general ale tuturor colectivităților județului Vaslui dar și evenimente de ce au loc la nivel național și internațional. O televiziune constituie cel mai bun mod de promovare a valorilor unei colectivități, regiuni, țări.

Noi vom pune accent pe știrile pozitive, pe evenimentele pozitive și vom scoate în evidență lucrurile bune și frumoase sau alte nevoi și necesități ale colectivității.

Până acum avem aproximativ 2000 de filmări realizate sau materiale videografice prelucrate.

La nivelul la care suntem acum este nevoie lunar de sume cuprinse între 3000 și 5000 lei lunar pe care ani de-a rândul i-am folosit din propriile noastre resurse.

Pentru deschiderea unei  televiziuni este necesară suma de aproximativ 1.000.000 euro bani necesari pentru licențiere, echipament,  taxe de preluare a semnalului pe rețelele Digi, Dolce și eventual prin satelit, spații, autovehicule,  salarii la viitorii angajați personal auxiliar etc cu suma aceasta credem noi că vom putea asigura funcționarea pe doi ani a televiziunii.

Ideal ar fi 5.000.000 euro  sumă care ne-ar permite să avem mai multe echipaje Tv și aproximez o funcționare pe 5 ani de zile poate mai mult. În câțiva ani se va auzi de Vaslui la nivel internațional și astfel vor apare investitorii în orice domeniu creând noi locuri de muncă.

Noi credem că sunt oameni care ne pot sprijini. Din ce în ce mai mult până vom ajunge la împlinirea  visului nostru ca orice eveniment de la nivelul oricărei comune să fie filmat și promovat atât printr-o transmisie online dar și Tv

Intenționăm să colaborăm și să implicăm  cât mai multe persoane cu deficiențe și dizabilități care să socializeze, să realizeze lucruri frumoase sub motto-ul: „Cu noi orice dizabilitate devine o abilitate”,

Suntem deschiși la orice fel de colaborare și susținere a activității ASOCIAŢIEI SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI din partea unor persoane fizice, juridice instituții private și de stat, cât și față de cei care ne-ar putea ajuta să aplicăm pe diverse programe  și proiecte.


UNDE PUTEȚI VIZIONA MATERIALELE REALIZATE DE NOI

  1. Pagina de start web dumestivaslui.ro unde avem filmările grupate pe evenimente, locații etc.

2. Facebook: TvDumești  – clik AICI pentru a accesa pagina facebook

3.  Canal you tube: TvDumesti – click AICI pentru a accesa canalul you tube

Ne exprimăm acordul deplin ca orice persoană fizică și juridică, din țară și străinătate, să preia în totalitate sau în parte, să descarce și reîncarce în nume propriu, absolut orice fotografie sau filmare realizată, noi neavând absolut niciun fel de pretenții financiare sau de altă natură, considerând creațiile artistice realizate de noi ca fiind comoara publică a amintirilor frumoase, așa că vă aparțin total, singura noastră dorință fiind cea a folosirii cu scopul promovării pozitive a unui eveniment sau a unei persoane care realizează ceva frumos în județul nostru drag și nu numai.

Facem precizarea că pe aceste resurse susmenționate de stocare social media unde încărcăm creațiile videografice sau fotografice  sunt postate și alte materiale care nu reprezintă creațiile  Asociației Social Media TvDumești ci sunt realizate în mod personal/ individual de diferite persoane, resursele de stocare existând cu mult înainte de a fi înființată Asociația Social Media TvDumești.


 

Prevederi principale din Statutul Asociației

Art. 2  Forma juridică a Asociaţiei

 2.1  Asociația este persoană juridică română, cu caracter neguvernamental,   de drept privat, non-profit, apolitică, autonomă şi independentă,  fără scop patrimonial, care nu urmăreşte foloase pecuniare sau patrimoniale pentru asociaţii săi, desfășurându-și activitatea  în folosul și interesul general al colectivităţii în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000, a tuturor dispoziţiilor legale în vigoare şi a prezentului Statut.

Art. 5  Scopul Asociaţiei

Scopul Asociației îl reprezintă realizarea în folosul şi interesul general al colectivităţii  a unor  activităţi specifice agențiilor de știri,  agențiilor de presă scrisă, radio, televiziune și online, de creații publicistice, jurnalistice și artistice, agențiilor de  publicitate, instituțiilor de educație, protecție socială, medicală și umanitară, de sprijin social, cultural, sportiv, economic, profesional, meșteșugăresc care să conducă şi să contribuie la creșterea capacității de informare, educare și dezvoltare a cetățenilor și comunităţilor.


Date generale:

Nume: ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI

Adresa: satul Dumești nr. 13, comuna Dumești, județul Vaslui, cod poștal 737235

Cod înregistrare fiscală (CIF): 38571586

Mail Asociație: asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com

Mail personal Rusu Jenică: rusu_jenica2000@yahoo.com

Telefon mobil: 0738667411 – Rusu Jenică 

 

Comentarii Facebook