Despre noi

În slujba națiunii, devotați valorilor supreme: Patrie, Onoare, Datorie

Povestea noastră!

ziua-mondiala-a-zambetului

În urmă cu câțiva ani mâhniți de denigrarea adusă continuu locuitorilor județului Vaslui Teo s-a gândit la un mijloc prin care Vasluiul să fie promovat prin filmare îmbinând dorința noastră după socializare cu necesitatea de a face mișcare, de a cunoaște oamenii, de a-i încuraja, de a fi aproape unii de alții.

Astfel am început să filmăm cu drag, absolut benevol, activitățile  și evenimentele publice organizate de diferite instituții și organizații din Vaslui. Încet încet inima noastră a început să se bucure când am primit reacții pozitive din partea reprezentanților principalelor  autorități din județul Vaslui dar și a multor organizații și instituții, inclusiv de presă, care ne-au felicitat și încurajat să continuăm, și bineînțeles din partea  miilor de persoane din întreaga țară și din afara țării care ne apreciază activitatea.

Filmăm absolut benevol orice eveniment public, care are semnificaţie pentru viaţa comunităţii, evocator al istoriei patriei, social, civic, militar, cultural, muzeal, bibliotecar, religios, şcolar, filantropic, sportiv, tradiţional, muzical,  cu scop de promovare a valorilor naţionale româneşti şi/sau internaţionale.  

În luna decembrie 2017, luna cu cea mai mare importanță pentru sufletul românilor, luna sărbătoririi Zilei Naționale a României, luna comemorării eroilor Revoluției din 1989, luna sărbătorilor creștinești dedicate Nașterii Domnului și luna sărbătorilor de iarnă  am finalizat procedura de înființare și înregistrare a unei forme de reprezentare, a unei  Asociații denumită  ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI  – cu codul de identificare fiscală  38571586 denumire rezervată în conformitate cu dovada disponibilităţii denumirii eliberată de către Ministerul Justiţiei, numărul 161503 / 2017

Prevederi statutare

Art. 2 Forma juridică a Asociaţiei

2.1 Asociația este persoană juridică română, cu caracter neguvernamental, de drept privat, non-profit, apolitică, autonomă şi independentă, fără scop patrimonial, care nu urmăreşte foloase pecuniare sau patrimoniale pentru asociaţii săi, desfășurându-și activitatea în folosul și interesul general al colectivităţii în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000, a tuturor dispoziţiilor legale în vigoare şi a prezentului Statut.

Art. 5 Scopul Asociaţiei 
Scopul Asociației îl reprezintă realizarea în folosul şi interesul general al colectivităţii a unor activităţi specifice agențiilor de știri, agențiilor de presă scrisă, radio, televiziune și online, de creații publicistice, jurnalistice și artistice, agențiilor de publicitate, instituțiilor de educație, protecție socială, medicală și umanitară, de sprijin social, cultural, sportiv, economic, profesional, meșteșugăresc care să conducă şi să contribuie la creșterea capacității de informare, educare și dezvoltare a cetățenilor și comunităţilor.

 


Teo 2Reţineţi

Noi nu suntem o televiziune dar dorim să înființăm o televiziune și de aceea avem nevoie și de susținerea ta. Despre cum poți fi un susținător citește rubrica CONTACT și DONAȚII.

Cum avem strânși banii pentru înființarea Televiziunii cum și demarăm. Avem purtate discuții cu numeroși jurnaliști și oameni de televiziune care ne-au dat asigurări că vor să se implice în succesul unei televiziuni în Vaslui. 

Toate activităţile desfăşurate de noi, dedicate în mod special promovării iubirii de ţară şi culturii, se realizează  prin voluntariat ca  acţiuni benevole din partea şi cu sprijinul Societăţii Civile.

Filmăm  doar evenimente şi/sau activităţi publice care au semnificaţie pentru viaţa comunităţii ce vor fi postate public in mediul online. Nu comercializăm filmările/fotografiile realizate. Filmăm evenimente private doar în cazuri excepţionale în aceleaşi condiţii susmenţionate. 

Filmările realizate de noi şi postate în mediul online le considerăm ca fiind comoara publică a ţării noastre fapt pentru care ne exprimăm deplin acordul ca orice persoană şi/sau instituţie publică/privată să le poată folosi, descărca şi reîncărca în nume propriu, pe paginile personale, cu titlu gratuit, cu scopul promovării pozitive, noi neavând niciun fel de pretenţii. 🙂

2. Cum puteţi beneficia de filmări realizate absolut benevol? 🙂

Seminar juridic

Pentru a beneficia de filmări realizate absolut benevol a  evenimentelor publice ce au însemnătate pentru viaţa comunităţii va trebui:

1.  Să ne scrieţi un mesaj în privat pe pagina facebook TvDumesti  care cuprindă: numele instituţiei care organizează evenimentul public, locaţia, ziua şi intervalul orar al evenimentului, număr de telefon de contact iar  în termen de 24 de ore primiţi răspunsul cu privire la posibilitatea efectuării sau nu a filmării.

2. Dacă filmarea e necesară în aceeaşi zi trimiteţi acelaşi mesaj şi pe numărul de telefon 0738667411 iar in cel mai scurt timp primiţi răspunsul. 

Montajul video final poate fi postat public pe pagina facebook TvDumesti și canalul you tube TvDumești așa cum a fost filmat sau  emblemat cu una din siglele noastre, bare de culoare, text etc şi va cuprinde în cadrul filmării clipuri/texte terţe de promovare.

Dacă doriţi brutul filmării evenimentului rugăm  aveți la dumneavoatră un laptop, carduri de memorie, un hard-disk extern pe care vă transferăm imediat după filmare brutul (noi îl păstrăm maxim 48 de ore de la filmare iar apoi îl ștergem.

teo-si-jan3. Despre prezenţa echipei de filmare TvDumesti rugăm anunţaţi personalul dvs implicat în organizare (personalul administrativ, personalul de asigurare a ordinii, personalul cultural s.a.) cât şi invitaţii dvs/publicul pentru a nu ne împiedica în activitatea noastră de creaţie videografică ci chiar de a fi îndemnaţi să ofere  ajutorul acolo unde se impune. Au fost cazuri unde ne-am strâns imediat aparatura audio/video/foto şi am plecat fără nici un regret de la evenimente tocmai datorită comportamentului nedorit al unora din categoriile de mai sus. Nu suportăm nici un fel de stres.

4. Din partea noastră realizarea unei filmări depinde în primul rând de sănătate, orarul desfăşurării, locaţia evenimentului şi transport. Am scris de sănătate (cei care ne cunosc ştiu motivele) pentru au fost multe situaţii la care nu am mai putut ajunge filmăm evenimentele datorită stării de sănătate sau am întrerupt filmarea – din această cauză nici nu ne asumăm obligativitatea filmării sau realizarea filmării finale a unui eveniment.

Rețineți: Mesaj scris pe mail, telefon sau facebook  si nu apel telefonic. Vă mulțumim!


Teodora

 Dorinţa noastră o reprezintă, dacă vom avea sănătate, înfiinţarea unui post de televiziune, care să filmeze  gratuit și să difuzeze, în acelaşi mod, toate evenimentele publice din zona noastră.  Deasemenea dorim editarea de reviste locale cu specific social-cultural-tradițional  şi desfăşurarea de activităţi cu scop caritabil, social, cultural, sportiv, educaţional şi spiritual totul pentru  promovarea pozitivă a proiectelor de interes public și civic, a valorizării acţiunilor sociale pozitive, a stimulării şi implicării responsabile a persoanelor,  îndeosebi a celor  cu dizabilităţi  (fizice sau emoţionale) care au diverse abilități,  a organizaţiilor și a comunităţii.


  1g6a9687

  Unde şi cum puteţi viziona filmările realizate de noi?

Puteţi viziona  unul din cele aproximativ 2000 de videoclipuri filmate şi încărcate pe facebook you tube accesând:

  • pagina principală web a site-ului nostru TvDumești , unde filmările sunt grupate pe secțiuni și evenimente, cu link de trimitere către  canalul nostru you tube sau al terților unde sunt încărcate filmările sau pe PAGINA FACEBOOK TVDUMESTI PRIN CLICK AICI.
Când în zona unde se desfăşoară evenimentul public avem acces la o reţea cu semnal bun de internet atunci vom transmite acel eveniment şi LIVE urmând ca ulterior să fie încărcată și filmarea la calitate HD.

  Deasemenea ne propunem să filmăm și evenimente care să conducă la cunoașterea exactă şi rapidă a  evenimentelor publice de actualitate din comunități prin  colectarea, prelucrarea și difuzarea știrilor și informațiilor de interes general.


IonutPagina web, în forma actuală,  a fost realizată cu sprijinul nemijlocit şi benevol al domnului Prepeliţă Ionuţ Eduard – fotograf profesionist şi designer – Vaslui, premiant la diverse concursuri foto. Creaţiile fotografice ale dumnealui le puteţi găsi  aici pe pagina Facebook  VS – Vaslui


 AȘA CUM S-A IMPLICAT IONUȚ DIN POVESTEA NOASTRĂ POȚI FACE ȘI TU PARTE. FII UN DONATOR CLICK AICI


ÎMPREUNĂ REUȘIM!

IMPLICAREA TA CONTEAZĂ ENORM. 


DONAȚII. CITEȘTE TOT CU ATENȚIE

Pentru a ne desfășura activitatea  avem nevoie de ajutorul tău.

Conform Statutului   ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI  poate primi donaţii de bunuri mobile şi imobile, sume de bani în lei şi în valută, din ţară sau din străinătate de la orice persoană fizică sau juridică ce urmăreşte un scop non-profit; sprijin material și financiar cu  scop non-profit  acordat de organizații, instituții, asociații sau fundații, naționale sau internaționale ori de la instituții care aparțin sau nu Uniunii Europene;


Poți  fi susținătorul nostru în următoarele modalități:

  1. FII UN DONATOR FIDEL

Periodic și constant donează în conturile scrise mai jos, în lei sau euro, o sumă de bani prin care noi să putem realiza pentru tine, pentru vasluieni, lucruri minunate prin care să promovăm pozitiv Vasluiul și alte zone. Cu cât sunt mai mulți bani donați cu atât putem face lucruri mai bune, mai multe  și mai frumoase. Orice ban contează.

Conturi:

EUR        RO11RNCB0503157180210002

RON       RO38RNCB0503157180210001    

Codul SWIFT BCR: RNCBROBU

Conturile sunt deschise la Banca Comercială Română – Filiala Podul Înalt Vaslui, Strada Traian bl. 234, sc. A, parter, județul Vaslui.

Vă rugăm ca atunci când depuneți banii în cont să scrieți: DONAȚII  PENTRU ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI și adresa dumneavoastră de mail.


  2. SPONSORIZEAZĂ

Când vă hotărâți să ne sponsorizați contactați-ne pe mail   rusu_jenica2000@yahoo.com  sau    asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com   scrieți-ne de intenția dumneavoastră și ulterior vă vom contacta.  Noi vom încheia cu dumneavoastră un contract de sponsorizare a activității ASOCIAŢIEI SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI .

Legea  32/1994 privind sponsorizarea prevede că persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiează de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, iar potrivit Codului Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări îşi scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:
a) 0.5% din cifra de afaceri;
b) 20% din impozitul pe profit datorat.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, daca se încadrează în limitele legii şi dacă se face până la sfârşitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.


3. DIRECȚIONEAZA 2 % DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Anual, până la data de 25 mai, puteți redirecționa 2% din impozitul pe venit plătit de către dvs. în anul anterior către asociația noastră. Nu pierdeți nimic, banii fiind deja în conturile statului român, așa că ne ajutați pe noi cei care realizăm filmări frumoase pentru dumneavoastră.

Pasul 1. Descărcați declarația D230: AICI

Pasul 2. Completați datele personale 
Atenție că nu trebuie specificată suma. Ea va fi calculată de către organul fiscal.

Denumire entitate nonprofit:  ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI
Cod de identificare fiscală a entității nonprofit:   38571586
Cont bancar (IBAN):  RO38RNCB0503157180210001    (RON) BCR

Pasul 3. Depuneți declarația la ANAF:
– în persoană, caz în care e util să aveți cu dvs o copie pe care ANAF să aplice stampila de primire
– fie prin poștă sub forma unei scrisori
Pasul 4. Opțional

Ar fi să ne transmiteți o dovadă a depunerii formularului pe care să ne-o trimiteți scanată/fotografiată la adresa de mail  rusu_jenica2000@yahoo.com  sau    asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com


       

           4. Dacă esti persoană fizică autorizată sau ai venituri din alte surse decat cele salariale poți direcționa astfel 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini proiectele noastre fără a exista nicio modificare în bugetul tău.

  • descarcă formularul 200 de AICI, completează-l și depune-l la Administrația fiscală de care aparții.

Datele noastre de identificare:

Denumire entitate nonprofit:  ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI
Cod de identificare fiscală a entității nonprofit:   38571586
Cont bancar (IBAN):  RO38RNCB0503157180210001    (RON)  BCR


DORINȚA NOASTRĂ ESTE SĂ ÎNFIINȚĂM O TELEVIZIUNE care să poată filma toate evenimentele de interes general ale tuturor colectivităților județului Vaslui dar și evenimente de ce au loc la nivel național și internațional. O televiziune constituie cel mai bun mod de promovare a valorilor unei colectivități, regiuni, țări.

Noi vom pune accent pe știrile pozitive, pe evenimentele pozitive și vom scoate în evidență lucrurile bune și frumoase sau alte nevoi și necesități ale colectivității.

Până acum avem aproximativ 2000 de filmări realizate sau materiale videografice prelucrate.

La nivelul la care suntem acum este nevoie lunar de sume cuprinse între 3000 și 5000 lei lunar pe care ani de-a rândul i-am folosit din propriile noastre resurse.

Pentru deschiderea unei  televiziuni este necesară suma de aproximativ 1.000.000 euro bani necesari pentru licențiere, echipament,  taxe de preluare a semnalului pe rețelele Digi, Dolce și eventual prin satelit, spații, autovehicule,  salarii la viitorii angajați personal auxiliar etc cu suma aceasta credem noi că vom putea asigura funcționarea pe doi ani a televiziunii.

Ideal ar fi 5.000.000 euro  sumă care ne-ar permite să avem mai multe echipaje Tv și aproximez o funcționare pe 5 ani de zile poate mai mult. În câțiva ani se va auzi de Vaslui la nivel internațional și astfel vor apare investitorii în orice domeniu creând noi locuri de muncă.

Noi credem că sunt oameni care ne pot sprijini. Din ce în ce mai mult până vom ajunge la împlinirea  visului nostru ca orice eveniment de la nivelul oricărei comune să fie filmat și promovat atât printr-o transmisie online dar și Tv

Intenționăm să colaborăm și să implicăm  cât mai multe persoane cu deficiențe și dizabilități care să socializeze, să realizeze lucruri frumoase sub motto-ul: „Cu noi orice dizabilitate devine o abilitate”,

Suntem deschiși la orice fel de colaborare și susținere a activității ASOCIAŢIEI SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI din partea unor persoane fizice, juridice isntituții private și de stat, cât și față de cei care ne-ar putea ajuta să aplicăm pe diverse programe  și proiecte.


UNDE PUTEȚI VIZIONA MATERIALELE REALIZATE DE NOI

  1. Pagina de start web dumestivaslui.ro unde avem filmările grupate pe evenimente, locații etc.

2. Facebook: TvDumești  – clik AICI pentru a accesa pagina facebook

3.  Canal you tube: TvDumesti – click AICI pentru a accesa canalul you tube

Ne exprimăm acordul deplin ca orice persoană fizică și juridică, din țară și străinătate, să preia în totalitate sau în parte, să descarce și reîncarce în nume propriu, absolut orice fotografie sau filmare realizată, noi neavând absolut niciun fel de pretenții financiare sau de altă natură, considerând creațiile artistice realizate de noi ca fiind comoara publică a amintirilor frumoase, așa că vă aparțin total, singura noastră dorință fiind cea a folosirii cu scopul promovării pozitive a unui eveniment sau a unei persoane care realizează ceva frumos în județul nostru drag și nu numai.


 

Prevederi principale din Statutul Asociației

Art. 2  Forma juridică a Asociaţiei

 2.1  Asociația este persoană juridică română, cu caracter neguvernamental,   de drept privat, non-profit, apolitică, autonomă şi independentă,  fără scop patrimonial, care nu urmăreşte foloase pecuniare sau patrimoniale pentru asociaţii săi, desfășurându-și activitatea  în folosul și interesul general al colectivităţii în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000, a tuturor dispoziţiilor legale în vigoare şi a prezentului Statut.

Art. 5  Scopul Asociaţiei

Scopul Asociației îl reprezintă realizarea în folosul şi interesul general al colectivităţii  a unor  activităţi specifice agențiilor de știri,  agențiilor de presă scrisă, radio, televiziune și online, de creații publicistice, jurnalistice și artistice, agențiilor de  publicitate, instituțiilor de educație, protecție socială, medicală și umanitară, de sprijin social, cultural, sportiv, economic, profesional, meșteșugăresc care să conducă şi să contribuie la creșterea capacității de informare, educare și dezvoltare a cetățenilor și comunităţilor.


Date generale:

Nume: ASOCIAŢIA SOCIAL MEDIA TVDUMEŞTI

Adresa: satul Dumești nr. 13, comuna Dumești, județul Vaslui, cod poștal 737235

Cod înregistrare fiscală (CIF): 38571586

Mail Asociație: asociatiasocialmediatvdumesti@gmail.com

Mail personal Rusu Jenică: rusu_jenica2000@yahoo.com

Telefon mobil: 0738667411 – Rusu Jenică

Like pe facebook


Abonează-te la canalul nostru You Tube TvDumesti.   Multumim!

you-t-2

 

 

 

 


TeutaIniţiativa noastră se bucură de susţinerea formatorilor online de consiliere educaţională EDU&multiMEDIA din cadrul ASOCIAŢIEI BUCURIA COPIILOR, BUCURIA NOASTRĂ – Televiziunea Elevilor.  Deşi nu i-am întâlnit, niciodată în realitate, cu excepţia mediului virtual, îi considerăm prietenii noştri buni, de suflet, pentru tot ceea ce au făcut în dezvoltarea noastră, în privinţa filmărilor. Adeseori ne-au alocat ore întregi pentru susţinere şi învăţare şi o fac cu mare drag mereu. 🙂

©  Copyright    Toate drepturile rezervate. Acest site conţine material protejat de Legea 8 din 1996 cu modificările şi completările ulterioare. Orice Utilizare sau reproducere neautorizată este interzisă. Nici o parte nu poate fi reprodusă, transmisă prin orice mijloc electronic sau mecanic, inclusiv fotocopiere, înregistrare sau prin stocarea şi extragerea de informaţii fără acordul explicit în scris al nostru.


CARP ELENA CUZA BARLAD

Asociaţia Casei de Ajutor Reciproc a PensionarilorElena Cuza” Bârlad str. Nicolae Iorga nr. 7, judeţul Vaslui, cod poştal 731182, Tel.: 0235 421 340, Tel./Fax: 0235 425 933 E-mail:  Revistă/presă/rel. cu publicul:    revista@carpbarlad.ro –  preşedinte magistrat pensionar Nicolaie Mihai


Morandi-Logistic Compania Morandi Logistic efectuează călătorii pe multiple rute.   Dacă doriţicălătorie în siguranţă, rapidă şi confortabilă alegeţi o rutăîn ţară şi/sau străinătate, apoi contactaţi Morandi Logistic –  Telefon   0760675449   şi   0760675437  Preţuri negociabile şi oferte imbatabile pentru transport persoane. Pentru mai multe informaţii şi rezervări vizitaţi site-ul Morandi Logistic


 

Morandi MorandiMorandi oferă carne de pui si oua sănătoase şi gustoase consumatorilor:

• Carne de pui de calitate: COPIOSO. Provine de la puii crescuţi în fermele proprii în condiţii de maximă biosecuritate şi bunăstare, iar carnea are aspect curat şi îngrijit, umiditate scazută şi conţinut nutritiv ridicat.
• Pui rustic, cu creştere lentă: PUIUL GOSPODARULUI. Se adresează consumatorilor care doresc să mănânce mai sănătos şi natural, care apreciază valorile tradiţionale româneşti. Principalele caracteristici sunt: rasa de pui rustică, creşterea lentă la sol, în densitate redusă, cu acces în aer liber. Carnea este mai consistentă, mai gustoasă, are o culoare mai gălbuie, fiind similară puiului de curte din gospodăriile ţărăneşti.
• Ouă de la găini crescute la sol: ZORIN 2. Provin de la găini crescute cu grijă la sol, hrănite cu cereale. Sunt consistente şi gustoase.  Mai multe   
pe pagina web Morandi-COM S.R.L.   http://www.morandicom.ro/ sau în   comuna Lipovăţ, jud. Vaslui, cod 737335  Tel./Fax: 0235-311329  Email: contact@morandicom.ro 


CONTACT ȘI DONAȚII

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comentarii Facebook